Rubiks – den perfekte gave til jul

Med kun et par måneder til selve juleaften og med kun ca. 1,5 måned til december starter, er det ikke for tidligt, at komme i gang med at kigge lidt på hvilke gaver man skal have købt.

Der er jo både gaverne til selve juleaften, men også gaver til pakkekalenderen, pakkelegen og mandelgaven. Så der er rigeligt at tage fat på.

Den velkendte professorterning fra Rubiks er et af de produkter som stærkt kan anbefales. Og den er velegnet til både pakkekalenderen, pakkelegen, mandelgaven og endda også som en julegave. Produkterne fra Rubiks er gode holdbare produkter af høj kvalitet. Og udover den kendte og oprindelige terning med 3×3 felter på hver af de 6 sider, så har Rubiks efterhånden udviklet en lang række yderligere produkter i samme stil.

Andre produkter fra Rubiks

Rubiks Twist (Rubiks Snake) er udformet som en slange, som man kan forme til forskellige figurer. Et sjovt stykke legetøj, som man kan få lang tid til at gå med. Flere andre figurer i samme stil er det også blevet til – bl.a. flere figurer til børn.

Har man brug for flere udfordringer, eller måske færre, end man får med den oprindelige 3×3 terning, så findes der i dag også terninger med f.eks. 2×2, 2x2x4, 4×4 eller sågar 5×5 felter på siderne. Så der er nok at tage fat i.

Og vil man virkelig i gang med at konkurrere om, hvem som kan løse professorterningen hurtigst, så er der også lavet en helt specielt hurtig professorterning, med forbedret drejemekanisme så man virkelig kan dreje felterne hurtigt på plads.

Selv om Rubiks produkterne nok mest er tiltænk børn, benyttes de også af mange voksne. Så her har vi med nogle universelle gaver at gøre, som sagtens kan bruges til f.eks. mandelgaven, hvor man ikke på forhånd ved, om det er et barn eller en voksen som vinder.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *