Sådan kan dit barn få hjælp med skolen

Motivation og trivsel er en vigtig del af børn og unges læring i skolen, og derfor vil man som forældre gøre sit bedste for at hjælpe ens barn med deres skolegang. Gotutor hjælper børn og unge med en bedre skolegang. Du kan læse mere om dem på denne hjemmeside https://gotutor.dk. De ønsker at skabe en god fremtid for alle børn og unge i det danske skolesystem, så de får skabt sig nogle succesoplevelser med deres læring, som på ny vil gøre det sjovt at gå i skole igen. De går op i at forløbet tilpasses det enkelte barns niveau og behov, så det bliver sjovt at lære. De har et helt hold af forskellige undervisere med forskellige kompetencer, så man kan finde lige den underviser som matcher dig og dit barn. Her får du et overblik over hvilke former for hjælp de kan tilbyde dit barn.

Skræddersyet privatundervisning

Har dit barn svært ved et fag i skolen, hvor motivation bare daler og daler, når opgaverne banker på døren, så er der hjælp at hente. Med en skræddersyet privatundervisning får dit barn 1:1-undervisning, som er vil være et intensivt og effektivt forløbet, som er tilpasset dit barns behov og udfordringer. Dermed giver privatundervisning en god oplevelse med de svære fag i skolen eller på gymnasiet, som kan være med til at sikre fremtidige succesoplevelser.

Lektiehjælp der er tilpasset til dit barn

Her tilbyder de lektiehjælp både på folkeskoleniveau og på gymnasieniveau. Lektiehjælpen er med til at skabe motivation til læring hos den enkelte elev, som dermed kan skabe succesoplevelser i fremtiden. Her er der fokus på den enkelte elev, hvor forløbet bliver tilrettelagt i fællesskab, hvor der vil blive udarbejdet en række delmål mod det fælles overordnet mål for lektiehjælpen. På den måde får man skabt en masse succesoplevelser undervejs, som er med til at give dit barn øget selvtillid og motivation for skolearbejde.

Bliv klar til eksamen

Mange lider af eksamensangst eller kan have svært ved at få forbedret sig godt nok til eksamen. Derfor kan et skræddersyet eksamensforløb være vejen frem for dit barn. Her tilbyder de 1:1-eksamenslæsning i alle fag både i folkeskolen og på gymnasiet. På den måde bliver dit barn taget i hånden fra start til slut. Forløbet bliver tilrettelagt efter hvad dit barn har brug for, for at kunne gå op til eksamen godt forberedt og med ro i maven. 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *