Vi er blevet mere åbne: Danskerne netdater som aldrig før

Danskerne netdater som aldrig før. Folk er ikke længere så utrygge ved situationen. Man var nærmest fra start af negativt indstillet overfor området. Det er klart at det i første omgang kan være svært at se noget godt i oplevelsen hvor du ikke kan se direkte hvad der foregår på den anden side af skærmen. Men vi er blevet mere åbne og vante overfor området, samt så længe at du har dine forbehold, har gjort det til en god oplevelse for mange. Dating i DK er i dag simpelthen lig med dating på nettet.

Danskerne netdater med en positiv indstilling

Det handler om at være positivt indstillet overfor området, går du direkte på med en negativ holding kan det kun ende som en dårlig oplevelse. Men det handler også om at opsætte egne spilleregler, så hver enkelte kan føle sig så tryg ved situationen som muligt. Har du selv bestemt hvordan du vil gribe situationen an, og hvordan du synes modparten skal spille, bliver det meget mere behageligt at kaste sig ud i, fordi der nærmest ikke kan opstå nogen uvante situationer.

Vi netdater alle på et tidspunkt

Næsten alle har prøvet netdating på et eller andet tidspunkt, nogen mere seriøse end andre. Mange fjoller lidt rundt med det i teenageårerne hvor der gerne må blive prøvet grænser af, og hvor det måske mere handler om sjov og ballade. Men der er også dem som starter netdating på et mere seriøst plan.

Danskerne er blevet mere tålmodige overfor dating – udfordringerne

Det er svært at møde nye mennesker ordentligt i byen, så med mindre du har nogle forskellige fritidsinteresser som du går til, eller kan møde nogen igennem dine venner, så kommer udfordringerne pludselig. Det er blandt andet derfor danskerne netdater som aldrig før. Det er blevet en rigtig god mulighed til at møde nye og lige så seriøse mennesker på, og så er det gået op for folk at der er et hav af andre folk på nettet præcis i samme situation.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *