Endnu en udfordring

Vi er en flok venner, som gennem en del år har haft for vane at give hinanden udfordringer. Det kan være alt fra hvem, der kan løse en given opgave hurtigst til hvem, som kan holde sig vågen fleste timer i træk, eller hvem som er den hurtigst e på en 100 km cykeltur osv.

Faktisk giver vi hinanden en hel del udfordringer. Vi synes alle sammen det er hamrende sjovt og får mange gode grin ud af det. Specielt, når en af os viser sig at være helt håbløs til en opgave. Som nu f.eks. min gode ven Søren, som er helt og aldeles umulig i en have. Så han var en suveræn taber af sidste års konkurrence om at opnå den bedste forbedring af havens udseende. Hans have endte faktisk med at se endnu være ud end den plejer. Så det kunne vi alle sammen godt se det sjove i, altså lige med undtagelse af Søren.

Næste weekend har vi endnu en gang sat hinanden stævne til en lille dyst. Det skal foregå hos Nymarksminde mini-zoo og fodboldgolf i Vodskov. Og det er selvfølgelig fodboldgolf, som er konkurrencens omdrejningspunkt. Vi spiller bedst af tre. Og så må vi jo se, hvem som ender op med håne retten denne gang. Det bliver spændende.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *