Oprydningsweekend

Vi har længe trængt til at få ryddet op i en hel masse gamle sager, som vi har fået samlet sammen. Både vores garage og vores redskabsskur minder efterhånden mere om pultekamre, end om det de egentlig er beregnet til.

Så nu havde vi simpelthen besluttet os – nu skulle det være. Der skulle ryddes op, smides ud og køres væk til den store guldmedalje, så vi igen kunne få lidt orden på tingene.

Men første skulle der lige lægges en god bund, inden vi skulle i gang med arbejdet. Så vi startede dagen med en god omgang pandekager. For når maven er fuld, arbejder man nu en gang bare bedre!

Da morgenmaden var vel overstået var det tid til at komme i gang med oprydningen. Og der blev virkelig gået til ”stålet”. Hele tre fulde læs på traileren endte vi med at køre væk. Og da der så samtidig blev sat flere hylder op og ryddet godt op i de ting, som ikke skulle smides ud, endte det faktisk med, at både haveskur og garage kom til at se helt nydelige ud igen.

Vi stødte faktisk på ret mange ting under oprydningen, som man bare kan undre sig over, hvorfor vi ikke har smidt ud langt tidligere: Et soppebassin med hul i, en gammel plæneklipper, som slet ikke kunne starte og en trillebør uden hjul, var bare noget af det, som nu fik sig et andet opholdssted (læs: lossepladsen).

Næste gang vi skal i gang med en større oprydning, kan vi så passende kigge på loftet. Her har vi efterhånden vist også fået stablet en del ting op. Jeg kan knap nok huske, hvad det egentlig er vi har gemt deroppe. Men jeg tror bl.a. der er en masse tøj og legetøj, fra da børnene var mindre. Men det må  vi tage et kig på inden længe – for loftet trænger også gevaldigt.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *