Ny hjemmeside

Jeg har planlagt at gå i gang med at lave mig en hjemmeside. Det er ikke noget jeg har prøvet før, så der er mange overvejelser og ting der skal undersøges.

Først og fremmest skal jeg jo have fundet ud af, hvilken software jeg skal bruge til siden. Og efter at have læst en hel del om det. Og have forhørt mig hos venner og bekendte, er jeg kommet frem til, at jeg vil bruge CMS systemet WordPress. Det ser ud til, at være rimelig let at gå til, samtidig med, at der er mange muligheder for gode temaer og plugins.

Det næste jeg så har kigget på er, hvilket webhotel jeg skal vælge. Og her er valget faldet på det danske firma Meebox. Og jeg har endda været så heldig, at finde en rabatkode, så jeg kan få det lidt billigere. En af fordelene hos Meebox er, at de har en såkaldt one-click installationsfunktion til WordPress. Det gør det meget let at installere WordPress, uden at man selv skal vide en hel masse teknisk omkring det.

 

Billeder til hjemmeside

På samme website, som jeg fandt rabatkoden til Meebox webhotellet, var jeg også så heldig at finde en artikel med en stor oversigt over websteder, hvor man kan hente gratis billeder. Og det får jeg nok uden tvivl brug for, når jeg skal til at skrive indlæg på min nye hjemmeside.

 

Navn til hjemmesiden

Nu mangler jeg så bare at finde ud af, hvad min nye hjemmeside skal hedde. Altså hvilket domæne-navn jeg skal vælge. Her må jeg se, at lægge hovedet i blød, og se om jeg kan komme på et godt navn, som er let at huske.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *